© Sammenslutningen af Vinduespudsere
Vinduespudser squizzer

Få et tilbud på Vinduespudsning
Tast dit postnummer 

 

 

Vinduespudser logo

Hvorfor kalder vi det
Billig Vinduespudsning?

Udtrykket Billig vinduespudsning har fået nogle til at tro at der så er tale om dårlig kvalitet, eller at man springer over hvor hækken er lavest.
Men med billig menes der hos os, at du er sikret den absolut bedst mulige pris, for det produkt du ønsker.

Hvis du klikker på de forskellige punkter nedenfor, kan du læs mere.
Eller du kan taste dit postnummer og få et gratis tilbud på vinduespudsning...

Bestil et tilbud allerede nu - det er billigere end du tror.

Hvordan Billig? - klik og læs mere...

Hvad menes der egentlig med Billig Vinduespudsning?

Billig er er altid sammenholdt med hvad man får for pengene, og er ikke altid den laveste pris. Dvs. du kan betale 10 kroner for en lillebitte is, hvor du kan betale 12 kroner for en stor is. Den til en tier har den laveste pris, men den til 12 er den billigste i dette simple eksempel.

Vinduespudsning er faktisk også ret simpelt. Der skal ikke den store raketvidenskabseksamen til at at regne ud at har du en masse små ruder, så vil det samlet set koste mere at få pudset end nogle få større glaspartier. Men det kan stadig godt være billigt!

 

Ud over rudernes størrelse, kan mange andre faktorer der spille ind på prisen.
- Er det nemt at komme til ruderne?
- Bliver karmene tørret af?
- Er der parkeringsudgifter?
- Skal der bruges stige for at komme til?
- Pudser vi også naboen?
og der er mange andre faktorer der spiller ind.

Du kan derfor ikke sammenligne prisen for udvendig vinduespudsning i en forstadsvilla med vinduespolering i en lejlighed på 4. sal i storbyen, selv om der er færre ruder.

 

Sammenslutningen af Vinduespudseres vinduespudsere gør altid en ekstra indsats for at yde et ordentligt kvalitetsarbejde. Der er selvfølgelig forskel på pudsere, hvor nogle altid tørrer karmene af, gør andre det kun hvis du ønsker det.

Nogle har specialiseret sig i at anvende rentvandsanlæg, og vasker faktisk ruden og vinduet, hvor andre anvender den mere traditionelle vinduespudser metode, med skvizzer og spand. Også det kan have indflydelse på prisen, da tiden der anvendes er meget forskellig. Ligeledes er dog resultatet.

Hvordan sikrer man den billigste pris?

Sammenslutningen vinduespudsere har allerede den fordel, at de sparer en del på markedsføring. De bliver samtidig oplært i planlægning af ruter og bedste fremgangsmåder. De har derfor grundlaget for at give dig den bedste pris.

Men du kan også selv hjælpe til...

Jo flere kunder en vinduespudser har i et nærområde, jo mindre tid skal han bruge på transport. Derfor kan det være en fordel at hjælpe vinduespudseren til også at få naboen som kunde.

Jo længere tid der går mellem pudsningerne, jo mere skidt er der også på ruderne, hvorfor det naturligt koster mere at pudse ruder hver anden måned end hver måned.

Vær specifik med hvad du ønsker!

Vil du spare penge, kan du f.eks. bede om kun at få pudset udvendigt (hvis du bor i lejlighed på 2 sal og op, skal vinduespudseren nogle gange alligevel tage vinduerne indefra, hvorfor det ikke er billigere kun at vælge udvendigt.), eller du kan aftale med pudseren at du altid sørger for at legetøj, bænke, krukker og andet er fjernet så han kan komme hurtigt til.

Er du ligeglad med udestuen, eller er det vigtigt for dig at karmene bliver tørret af? Fortæl vinduespudseren hvad du ønsker, så kan han også give dig den bedste pris.

Vinduespudsning for privatpersoner - klik og læs mere...

Da vi dækker hele landet, kan vi tilbyde privatpersoner rigtig billig vinduespudsning med topprofessionelle vinduespudsere. Det kan derfor altid betale sig at bestille en vinduespudser igennem Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS - det er billigere end du tror.

Billig Vinduespudsning for erhverv - klik og læs mere...

Erhvervskunder, uanset om det er større eller mindre virksomheder, kan også få billig vinduespudsning. Om det er lokalt eller landsdækkende, så er det et spørgsmål om at få den rigtige aftale på plads. Det kan vi hjælpe med!

Større virksomheder der måske har flere lokationer kan have klare fordele af en samlet løsning. Kontakt os og hør mere.

Web Administration - 7it
© Sammenslutningen af Vinduespudsere
 
Partner - Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS
Rating: 4.5 - 10 reviews